Waar wij voor staan

Missie

Human HealthCare, what’s in a name? 

Onze missie is het op menselijke wijze uitvoeren van onze zorgactiviteiten; het ontzorgen van inkoop, declaraties en administratie van compressiehulpmiddelen voor de paramedische markt en onze eigen zorgverleners.

Hierbij wordt de klant op een persoonlijke, respectvolle en behulpzame wijze benaderd. Met de klant bedoelen wij hierbij zowel onze partners, zorgverleners en therapeuten als de eindgebruikers, patiënten, cliënten en gebruikers van de hulpmiddelen.

Kwaliteit

Sinds 2005 streeft Human HealthCare naar het deskundig aanmeten en leveren van compressiehulpmiddelen. Goede en kwalitatieve zorg staat bij Human HealthCare centraal.

Merken

Human HealthCare praktijken werken uitsluitend met therapeutische elastische kousen van gerenommeerde merken. Onder een gerenommeerd merk verstaan wij dat de producten van goede kwaliteit zijn. Maar zeker zo belangrijk is dat er vanuit de fabrikant ondersteuning is met betrekking tot expertise, hulp rond casuïstiek, garantie en retourenregeling.

Human HealthCare denkt mee met de klant met betrekking tot de grote diversiteit in compressievormen en mogelijkheden. Wij verwachten van onze leveranciers eenzelfde opstelling.

Verscheidenheid aan kousen

De merken waar wij mee samen werken zijn allen vermeld in het Nederlands kwaliteitsregister van Therapeutische Elastische Kousen, de zogenaamde Lijst van Bernink: www.lijstvanbernink.nl

Alle merken beschikken over meerdere kwaliteiten en een grote verscheidenheid in keuze. Hiermee is een juiste keuze voor elke kousendrager gegarandeerd!