Nieuws

Vanaf deze pagina houden wij u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom compressieproducten en van Human HealthCare. Ook zorggerelateerde zaken waarvan wij denken dat het interessant en actueel is voor u om te lezen zullen wij hier plaatsen.

Nieuwe naam therapeutische elastische kousen van Varitex

De therapeutische elastische kousen van Varitex hebben een nieuwe merknaam gekregen: Venosan. De productkwaliteit blijft ongewijzigd: 100 % Varitex, made in Holland. Voor meer informatie over Varitex kunt u kijken op de website.

Handen wassen

Vanuit het RIVM wordt duidelijk aangegeven welke maatregelen men zelf kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. En u heeft het ongetwijfeld al veel gelezen, toch ook hier nogmaals wat u zelf kan doen: regelmatig handen wassen, niezen/hoesten in elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en geen handen schudden. Voor meer informatie en adviezen verwijzen wij u graag naar de RIVM, bezoek hier de website van het RIVM. 

Medi Cosy

Medi heeft haar vlakbrei assortiment uitgebreid met de kwaliteit Cosy. De Cosy heeft een gemiddelde stiffness, is zeer elastisch en biedt een comfortabele ondersteuning voor overdag. U kunt hier verder lezen op de website van Medi over de Cosy.