Reviews

Op deze pagina kunt u de reviews (beoordelingen) van clienten van Human HealthCare lezen. Wilt u ons ook laten weten wat er goed gaat en/of wat er verbeterd kan worden aan onze dienstverlening? Dat kunt u doen via het formulier op de pagina Klanttevredenheid.

"Alle complimenten voor Monique van Ginkel van Human HealthCare. Monique heeft mij bijzonder goed geadviseerd en geholpen bij het aanmeten van een nieuwe steunkous. Zij denkt mee in mogelijkheden, kansen en vernieuwingen. Het eindresultaat is geweldig, het draagcomfort is super. Bedankt Monique!"
Mw. Jeanette van der Bijl
Barendrecht
"Hallo, de kousen zitten zo goed dat ik ze pas uit doe als ik naar bed ga. Monique, je hebt ze perfect opgemeten. Nogmaals bedankt!"
Mw. Tinie Klerx
Hoogvliet
"Bij de locatie van Human HealthCare in Hendrik-Ido-Ambacht werken zeer betrokken mensen met een missie. Zij zijn er namelijk voor de patiënt. Door de heer Slob en mevrouw van Ginkel zijn op een zeer prettige manier kousen aangemeten. Ook zijn zij bereid als dat noodzakelijk is thuis kousen aan te meten. Een geweldige aantrekhulp "Handy Leg" is ook door HHC verzorgd nadat zij zich ervan overtuigd hebben dat je met het hulpmiddel om kunt gaan. Kortom een bedrijf waar deskundig advies wordt gegeven, je snel geholpen wordt en waar je als patiënt geen nummer bent".
Dhr. A. Spek, 76 jaar
Dordrecht
"De kous is gearriveerd en zit perfect! Het voelt echt als een tweede huid. Ik ben er heel blij mee".
Heike S.
Amsterdam