HHC Almere

Human HealthCare locatie Almere

Vanuit de locatie Almere, gevestigd in het Flevoziekenhuis, helpt onze compressietherapeut u graag met het aanmeten van therapeutische elastische kousen of een ander compressiehulpmiddel. 

Naast het aanmeten en leveren van therapeutische elastische kousen geven wij u ook graag advies over het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen. Hierbij adviseren wij u graag over de daarvoor beschikbare hulpmiddelen.

085-3035235

Overige contactinformatie en adressen vindt u onderaan deze pagina.

Onze producten

Daarnaast geven wij u graag advies over welke producten er zijn die het gebruik van de kousen ondersteunen zoals huidverzorgingsproducten, wasgel en huidlijm.

Ook kunt u bij onze compressietherapeuten terecht voor het aanmeten van klittenbandzwachtels zoals de CircAid en FarrowWrap en voor polster- en compressiematerialen als de JoViPak.

Als u geen therapeutische elastische kousen nodig heeft maar bijvoorbeeld wel graag een steunkous zou willen dragen bij het reizen dan kunt u ook bij ons terecht voor diverse reiskousen. 

Hiernaast kunt u op de blauwe knoppen klikken voor meer informatie over een aantal van onze producten.  Vanuit het menu Hulpmiddelen kunt u meerdere compressieproducten vinden.

Vergoedingen

Voor therapeutische elastische kousen, overige compressiehulpmiddelen en aan-en uittrekhulpmiddelen heeft u altijd een verwijsbrief nodig van uw (huis)arts. Wij adviseren u deze verwijsbrief bij uw eerste afspraak mee te nemen. Vrijwel iedere ziektekostenverzekeraar heeft een vergoeding voor onze producten. De vergoedingsregelingen verschillen echter per zorgverzekeraar. In uw polisvoorwaarden kunt u nagaan wat de vergoeding is.

Fabrikanten

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende merken (wanneer u op een logo klikt wordt u doorgelinkt naar de betreffende leverancier) voor therapeutische elastische kousen en steunkousen van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Human HealthCare praktijken werken uitsluitend met therapeutische elastische kousen van gerenommeerde merken. Onder een gerenommeerd merk verstaan wij dat de producten van goede kwaliteit zijn. Maar zeker zo belangrijk is dat er ondersteuning is vanuit de fabrikant als het gaat om expertise, hulp rondom casuïstiek, garantie en retourenregeling. 

Afspraak maken

Wilt u voor de locatie Almere een afspraak maken voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen of een ander compressiehulpmiddel?

U kunt ons op werkdagen bellen tussen 09.00-13.00 uur:
085-3035235
 

Human HealthCare
Locatie Flevoziekenhuis
Hospitaalweg  1
1315 RA Almere
Email: btoc@human-healthcare.nl

Hiernaast ziet u een kaart van alle aanmeetlocaties in Nederland waarop zowel HHC locaties (groene markering) als locaties van samenwerkende partners (rode markering) worden weergegeven.