Home

Welkom

Wilt u therapeutische elastische kousen (TEK) aan laten meten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk het filmpje hiernaast om te zien hoe dit in zijn werk gaat. Op onze website kunt u alle informatie vinden over TEK. Bovendien bieden wij hier een overzicht van aanmeetlocaties bij u in de buurt. Op deze locaties kunt u terecht voor het aanmeten van TEK en andere compressiehulpmiddelen. Wilt u direct een afspraak maken? 

Wilt u therapeutische elastische kousen (TEK) aan laten meten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk het filmpje hierboven om te zien hoe dit in zijn werk gaat. Daarnaast kunt u op onze website alle informatie vinden over TEK. Bovendien bieden wij hier een overzicht van de beste kousen aanmeet punten bij u in de buurt. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Video afspelen

Contact

Ook voor vragen over het volledige aanbod van compressiehulpmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en kunnen u adviseren welk compressiehulpmiddel geschikt voor u is.

Locaties aanmeten therapeutische elastische kous

Heeft u therapeutische elastische kousen nodig of bent u doorverwezen voor het laten aanmeten van kousen? Wij laten u zien waar u uw kousen aan kunt laten meten.