CompressieZorg

CompressieZorg

CompressieZorg is 25 jaar geleden opgezet door Ina Sissingh en samen met haar team van compressietherapeuten meet zij therapeutische elastische kousen en andere compressiehulpmiddelen aan in Groningen, Friesland en Drenthe.

Naast onze eigen aanmeet-en kantoorlocatie aan de Vechtstraat in Groningen hebben wij ook andere locaties (zie kaart onderaan deze pagina) in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. Deze locaties zijn allemaal voorzien van een professionele aanmeetkamer, wachtruimte en parkeerplaatsen. Bovendien zijn de locaties goed bereikbaar per openbaar vervoer. 

Sinds 1 januari 2020 is CompressieZorg onderdeel van Human HealthCare.

050-7001999

Overige contactinformatie en adressen vindt u onderaan deze pagina.

Erkende service en kwaliteit

Waarom CompressieZorg?

De therapeutische elastische kousen en andere compressiehulpmiddelen worden door onze compressietherapeuten met zorg en persoonlijke aandacht aangemeten. Het is belangrijk dat u de kous krijgt die bij uw ziektebeeld past. Bij CompressieZorg bent u daarvan verzekerd. Bovendien kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op ons gebied. CompressieZorg is erkend leverancier van therapeutische elastische kousen en SEMH gecertificeerd.

Onze producten

Naast het aanmeten en leveren van therapeutische elastische kousen geven wij u ook graag advies over het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen. Hierbij adviseren wij u graag over de daarvoor beschikbare hulpmiddelen. Daarnaast geven wij u graag advies over welke producten er zijn die het gebruik van de kousen ondersteunen zoals huidverzorgingsproducten, wasgel en huidlijm.

Ook kunt u bij onze compressietherapeuten terecht voor het aanmeten van klittenbandzwachtels zoals de CircAid en FarrowWrap en voor polster- en compressiematerialen als de JoViPak.

Als u geen therapeutische elastische kousen nodig heeft maar bijvoorbeeld wel graag een steunkous zou willen dragen bij het reizen dan kunt u ook bij ons terecht voor diverse reiskousen. 

Hiernaast kunt u op de blauwe knoppen klikken voor meer informatie over een aantal van onze producten. U komt dan op de webpagina’s terecht van Human HealthCare. Vanuit het menu Hulpmiddelen kunt u meerdere compressieproducten vinden.

Vergoedingen

Voor therapeutische elastische kousen, overige compressiehulpmiddelen en aan-en uittrekhulpmiddelen heeft u altijd een verwijsbrief nodig van uw (huis)arts. Wij adviseren u deze verwijsbrief bij uw eerste afspraak mee te nemen. Vrijwel iedere ziektekostenverzekeraar heeft een vergoeding voor onze producten. De vergoedingsregelingen verschillen echter per zorgverzekeraar. In uw polisvoorwaarden kunt u nagaan wat de vergoeding is.

Fabrikanten

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende merken (wanneer u op een logo klikt wordt u doorgelinkt naar de betreffende leverancier) voor therapeutische elastische kousen en steunkousen van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Human HealthCare praktijken werken uitsluitend met therapeutische elastische kousen van gerenommeerde merken. Onder een gerenommeerd merk verstaan wij dat de producten van goede kwaliteit zijn. Maar zeker zo belangrijk is dat er ondersteuning is vanuit de fabrikant als het gaat om expertise, hulp rondom casuïstiek, garantie en retourenregeling. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen of een ander compressiehulpmiddel? Dat kan bij CompressieZorg op diverse locaties in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Bellen
Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 09.00-13.00 uur
via 050-7001999. 

Kantoor- en praktijkadres Groningen
Vechtstraat 71
9725 CT Groningen
info@compressiezorg.nl

Op het kaartje rechts kunt u zien waar u therapeutische elastische kousen en compressiehulpmiddelen bij CompressieZorg kan laten aanmeten.