De Compressiespecialist

Steunkousen in Zeeland nodig?
Dan bent u bij ons, De Compressiespecialist, aan het juiste adres!  
Wij zijn specialist in het aanmeten en leveren van therapeutische elastische kousen, bandages en aan- en uittrekhulpmiddelen.

Wij zijn een Zeeuws familiebedrijf (opgericht door Han van Liere) dat in geheel Zeeland levert met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen. 

Er zijn drie spreekuurlocaties (Goes, Vlissingen en Yerseke) waar Carina Korsuize-van Liere en Angelique Heule u graag advies geven over het juiste compressiehulpmiddel. 

Sinds 1 april 2019 is De Compressiespecialist onderdeel van Human HealthCare.

Carina Korsuize-van Liere, compressiespecialist

0113-271820 (tussen 09.00-13.00 uur)
078-6849789 (na 13.00 uur).

Onze doelstelling

Klanten voorzien van therapeutische elastische kousen, doorgaans vaak steunkousen genoemd, en het juiste hulpmiddel waarbij wij het bevorderen van de zelfredzaamheid en de mobiliteit in ons achterhoofd houden. Tevens houden wij rekening met zowel een lichamelijke als eventueel geestelijke beperking en sociaal netwerk van de klant. Dit geldt dan bij zowel het aanmeten en het afleveren van de kous als bij het zoeken naar een geschikt hulpmiddel voor het aan- en uittrekken van de kous.

Onze pluspunten:

  • Bij ons werken uitsluitend geschoolde zorgmedewerkers en ons bedrijf is SEMH gecertificeerd.
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het aanmeten van been- en armkousen, thoraxbandages en andere compressiehulpmiddelen.
  • Onze medewerkers hebben kennis van alle in Nederland verkrijgbare aan- en uittrekhulpmiddelen en kunnen deze leveren (inclusief instructie en declaratie bij de verzekeraar).
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle verzekeraars.
  • In uitzonderlijke gevallen kunnen wij bij u aan huis meten, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een ernstig verminderde mobiliteit.
  • Na 12 maanden herinneren wij u eraan aan dat uw steunkousen volgens de kwaliteitsregeling van de fabrikant aan vernieuwing toe kunnen zijn.
Kortom, bent u woonachtig in Zeeland en heeft u steunkousen of een ander compressiehulpmiddel nodig? 
U bent u bij De Compressiespecialist verzekerd van de juiste zorg!

Onze producten

Naast het aanmeten en leveren van therapeutische elastische kousen geven wij u ook graag advies over het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen. Hierbij adviseren wij u graag over de daarvoor beschikbare hulpmiddelen. Daarnaast geven wij u graag advies over welke producten er zijn die het gebruik van de kousen ondersteunen zoals huidverzorgingsproducten, wasgel, huidlijm en draad om de kousen te repareren. 

Ook kunt u bij onze compressiespecialisten terecht voor het aanmeten van klittenbandzwachtels zoals de CircAid en FarrowWrap en voor polster- en compressiematerialen als de JoViPak.

Als u geen therapeutische elastische kousen nodig heeft maar bijvoorbeeld wel graag een steunkous zou willen dragen bij het reizen dan kunt u ook bij ons terecht voor diverse reiskousen. Tevens kunnen wij u voorzien van sportkousen en sportbandages.

Hiernaast kunt u op de blauwe knoppen klikken voor meer informatie over een aantal van onze producten. U komt dan op de webpagina’s terecht van Human HealthCare. Vanuit het menu Hulpmiddelen kunt u meerdere compressieproducten vinden.

Veelgestelde vragen

Wanneer u therapeutische elastische kousen draagt of gaat dragen heeft u wellicht vragen. U kunt dan uiteraard altijd contact opnemen met uw compressiespecialist maar u kunt ook een kijkje nemen op de pagina Veelgestelde vragen van Human Healthcare om te kijken of u vraag er tussen staat. Wanneer u hier klikt komt u op de betreffende pagina.

Fabrikanten

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende merken (wanneer u op een logo klikt wordt u doorgelinkt naar de betreffende leverancier) voor therapeutische elastische kousen en steunkousen van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Human HealthCare praktijken werken uitsluitend met therapeutische elastische kousen van gerenommeerde merken. Onder een gerenommeerd merk verstaan wij dat de producten van goede kwaliteit zijn. Maar zeker zo belangrijk is dat er ondersteuning is vanuit de fabrikant als het gaat om expertise, hulp rondom casuïstiek, garantie en retourenregeling. 

Afspraak maken voor steunkousen

Wilt u steunkousen in Goes, Yerseke of Vlissingen laten aanmeten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Kantoor- en spreekuurlocatie:
Westwal 7
4461 CM Goes
Tel. 0113-271820, op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur
(Na 13.00 uur alleen in geval van spoed: algemene nummer 078-6849789)
Email: zeeland@human-healthcare.nl
Fax: 0113-271840

Spreekuurlocaties:
Oesterstraat 9 -Yerseke
Rozengracht 6 – Vlissingen
Alexialaan 2 – Kamperland
Vliethof 6 – Tholen

Op het kaartje rechts kunt u de overige spreekuurlocaties in Zeeland zien waar u steunkousen bij Human HealthCare kan laten aanmeten.

Locaties