Adjustable Compression Devices (ACD)

Kenmerkend voor de Adjustable Compression Devices zijn de banden die je om de betreffende ledematen vouwt. Met ACD kun je de druk die de zwachtel geeft bijstellen door de banden strakker te trekken of losser te doen. De banden zijn (tussentijds) eenvou­dig te verstellen waardoor lokaal de druk kan worden aangepast. Het materiaal is niet-elastisch en valt in de categorie korte-rek. Er zijn klittenbandzwachtels voor onderbenen, bovenbenen, knieën, voeten, tenen, armen en handen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende merken voor adjustable compression devices van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Door op het merk te klikken wordt u naar de website van de desbetreffende leverancier geleid. 

Kenmerkend voor de Adjustable Compression Devices zijn de banden die je om het betreffende lichaamsdeel vouwt. Met ACD kun je de druk die de zwachtel geeft bijstellen, door de banden strakker te trekken of juist losser te doen. De banden zijn (tussentijds) eenvou­dig te verstellen waardoor de druk lokaal kan worden aangepast. Het materiaal is niet-elastisch, of valt in de categorie korte-rek. Er zijn klittenbandzwachtels voor onderbenen, bovenbenen, knieën, voeten, tenen, armen en handen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende merken voor adjustable compression devices van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Door op het merk te klikken wordt u naar de ACDs van de desbetreffende leverancier geleid.