Home

Welkom

Welkom bij Human HealthCare. Sinds 2005 uw partner voor compressiehulpmiddelen.

Bent u bevoegd om therapeutische elastische kousen aan te meten en heeft u passie voor het vak compressie? Dan is Human HealthCare uw ideale partner!

Wat bieden wij?

Human HealthCare biedt u de mogelijkheid zich te focussen op hetgeen waar het om draait; de cliënt. Om uw cliënt zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij u het volgende:

  • Gemakkelijk hulpmiddelen bestellen via ons online bestelportaal. Alleen van leveranciers met gerenommeerde merken en productkwaliteit.
  • Contracten met alle zorgverzekeraars. Dit heeft als voordeel dat iedere cliënt, behoudens het verplichte eigen risico, geen rekening krijgt voor de kousen.
  • Verlichting van uw administratieve lasten. Wij verzorgen voor u de tijdrovende administratieve processen als inkopen bij leveranciers en declareren bij zorgverzekeraars.
  • Communicatie met leveranciers en zorgverzekeraars. Wij zorgen ervoor dat uw vragen adequaat worden beantwoord.

Over ons

Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van compressie. Tevens hebben zij de benodigde kennis met betrekking tot het digitale bestelsysteem en zijn zij in staat om u te begeleiden in het vereiste zorgplan.

Om uw vakkennis van compressiehulpmiddelen op peil te houden, organiseren wij regelmatig scholingen. Al dan niet in samenwerking met leveranciers. 

Nieuwsoverzicht