Dienstverlening

Samenwerken met Human HealthCare

Wist u dat Human HealthCare contracten heeft met alle zorgverzekeraars?  Dit heeft als voordeel dat iedere cliënt, behoudens het verplichte eigen risico, geen rekening krijgt voor de therapeutische elastische kousen. Tevens verzorgen wij administratieve processen als inkopen bij leveranciers en declareren bij zorgverzekeraars.

Bij Human HealthCare kunt u gebruik maken van een uitgekiend softwareprogramma zodat u eenvoudig compressiehulpmiddelen kunt bestellen.

Wij werken met leveranciers van gerenommeerde merken. Hieronder verstaan wij niet alleen dat de producten van goede kwaliteit zijn maar ook dat er vanuit de fabrikant ondersteuning is met betrekking tot expertise, hulp rond casuïstiek, garantie en retourenregeling.

Wilt u iets weten over de retourenregeling of over het digitaal bestellen?
Voor deze en andere vragen over bijvoorbeeld een compressiehulpmiddel kunt u altijd contact opnemen met één van onze gekwalificeerde klantenservicemedewerkers. Zij staan u graag te woord!

Geïnteresseerd in een samenwerking?
Neem dan contact op met Sascha Been (06-12705396, sbeen@human-healthcare.nl) of Pieter Slob (06-38220996, pslob@human-healthcare.nl).
U kunt ook hieronder op de button klikken om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

Herhalingsoproepen

Elke cliënt mag na 12 maanden weer opgeroepen worden voor een controle of de kousen nog adequaat zijn. Wij kunnen deze oproepen voor u faciliteren. Meer informatie hierover?

Promotiemateriaal

Dubbelzijdige verwijsblocs voor compressiehulpmiddelen, informatiefolders voor uw cliënten, aanmeetkaart therapeutische elastische kousen. Voor onze partners is dit promotiemateriaal gratis beschikbaar, u kunt hiervoor contact met ons opnemen. Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?