Nieuwsoverzicht

Nieuwe naam therapeutische elastische kousen van Varitex

De therapeutische elastische kousen van Varitex hebben een nieuwe merknaam gekregen: Venosan. De productkwaliteit blijft ongewijzigd: 100 % Varitex, made in Holland. Voor meer informatie over Varitex kunt u kijken op de website.

Training en scholing

Ina Sissingh, werkzaam bij CompressieZorg Groningen, verzorgt al enkele jaren trainingen en scholingen op het gebied van compressietherapie voor zorgmedewerkers. Vanaf nu is haar bijbehorende website actief.

Video aanmeten bovenlichaam bandage

Varodem ontwikkelde voor het aanmeten van Curetex compressieproducten verschillende handige instructiefilmpjes. De video voor het aanmeten van een bovenlichaam bandage/thoraxbandage is hier te zien.

Uitbreiding vlakbrei assortiment

Medi heeft haar vlakbrei assortiment uitgebreid met de kwaliteit Cosy. De Mediven Cosy heeft een gemiddelde stiffness, is zeer elastisch en biedt een comfortabele ondersteuning voor overdag. Aanpasbaar en is dus daardoor ideaal voor lipoedeempatiënten. Het materiaal voelt prettig en zacht aan op de huid en biedt groot draagcomfort. Perfecte optie met diverse accessoires in verschillende kleuren en designs en zonder beperkingen.