Merken

Gerenommeerde merken

Uitsluitend gerenommeerde merken zitten in het assortiment therapeutische elastische kousen waar Human HealthCare praktijken mee kunnen werken. 

Onder een gerenommeerd merk verstaan wij dat de producten van goede kwaliteit zijn en dat er ondersteuning vanuit de fabrikant is als het gaat om garantie, retourenregeling en last but not least, expertise en hulp rond casuïstiek.

Welke merken bieden wij?

Human HealthCare medewerkers denken mee over de grote diversiteit in compressievormen en mogelijkheden. Vanzelfsprekend verwachten wij van onze leveranciers een zelfde opstelling. De merken zijn allen vermeld in de ‘lijst van Bernink’ www.lijstvanbernink.nl : Medi, BauerfeindEssity (Jobst), Lohman & Rauscher (Varitex), Varodem, Ofa Nederland en Juzo. De grote verscheidenheid in keuze zorgt ervoor dat er voor elke kousendrager een oplossing is!

Welke merken bieden wij?

Human HealthCare medewerkers denken mee rond de grote diversiteit in compressievormen en mogelijkheden. Vanzelfsprekend verwachten wij van onze leveranciers een zelfde opstelling. De merken zijn allen vermeld in de ‘lijst van Bernink’ www.lijstvanbernink.nl : Medi, Bauerfeind, Essity (Jobst), Lohman & Rauscher (Varitex), Varodem en Juzo. De grote verscheidenheid in keuze zorgt ervoor dat er voor elke kousendrager een oplossing is!