Vacature Secretarieel administratief medewerker

Wil jij bij Human HealthCare werken? Lees dan onderstaande vacature.

Secretarieel administratief medewerker m/v (10 uur per week); locatie Groningen

Op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière en vind jij het leuk om als een spin-in het-web te werken als telefoniste, secretaresse en ook nog administratieve taken op je te nemen? Bekijk dan onze vacature en kom werken bij Human Health Care; locatie Groningen.

Een dag uit het leven van de administratief secretarieel medewerker:
– Je komt binnen, eerst even koffie doen en bijkletsen met je collega’s.
– Vervolgens start de dag met het telefonisch inplannen van afspraken voor onze consulenten therapeutische elastische kousen (TEK), het beantwoorden van vragen van onze cliënten en het bijhouden van de mailbox.
– De pakketdienst is geweest en je zorgt dat de bestellingen weer de deur uitgaan richting onze cliënten.
– Collega’s hebben diverse artikelen nodig voor hun voorraad, geen probleem deze neem je mee in de maandelijkse bestelling naar onze leveranciers en je bestelt direct de boodschappen voor op kantoor.
– Je collega’s hebben nog een handje nodig voor het verwerken van bestellingen en facturen, je helpt nog even mee om de stapel weg te werken.
– Aan het einde van de dag bespreek je met de teamleider de resultaten van de afgelopen werkdag.
– Je hebt een drukke dag achter de rug en als alle belangrijke zaken klaar zijn, vertrek je met een voldaan gevoel naar huis. Je ervaart dat de dag enorm snel is gegaan. Morgen mag je weer!

Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht werken wij elke dag met een gezellig klantenservice team aan het behalen van onze gezamenlijke, maar ook individuele doelen. Onze klant staat centraal. Krijg jij een kick van plannen en zorgen dat alles op rolletjes verloopt, het behalen van doelen en presteer jij goed onder druk? Dan zoeken wij jou!

Over Human HealthCare
Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf in de therapeutische elastische kousen (TEK) branche. Hierin treden wij op als tussenpersoon tussen therapeuten en zorgverzekeraars. Daarnaast zijn de afgelopen jaren veranderingen toegevoegd aan het originele concept. En hebben we zelf ook veel contacten met gebruikers van compressiehulpmiddelen. Onze secretarieel administratief medewerker beschikt over onderstaande ervaring en competenties:

  • MBO(+) denk- en werkniveau
  • Klantgericht
  • Accuraat
  • Commerciële vaardigheden
  • Gevoel voor topografie
  • Kennis van MS Office
  • Vanzelfsprekend sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Affiniteit met de zorg is een pre

Wij bieden:

– Salaris vanaf bruto €2.000 – €2.500 bij fulltime dienstverband
– Reiskostenvergoeding
– Prima pensioenregeling
– 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband
– Trainingen op het gebied van therapeutische elastische kousen
– Een leuke werkplek met leuke collega’s
– Parttime dienstverband (10 uur)
– Dagdienst tussen 08.30 uur t/m 17.00 uur. Bij voorkeur in de ochtend van 08.30 t/m 13.30 uur

Wat denk je? Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan zoeken wij jou en ontvangen we graag je motivatie brief & C.V. Voor inhoudelijke vragen over deze functie, kun je e-mailen naar: personeel@human-healthcare.nl of jkarmelk@human-healthcare.nl .
Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via 050-700 19 99 of 078-684 97 89.