Onze praktijken tijdens corona

Onze praktijken zijn open!

Tijdens de huidige lockdown kunt u terecht bij onze Human HealthCare-praktijken voor het aanmeten van compressiehulpmiddelen.
Wel werken wij, net als altijd, alleen op afspraak en hanteren wij de RIVM-maatregelen.

Daarnaast besteden wij extra aandacht aan hygiënemaatregelen zoals het goed schoonhouden van onze behandelkamers en wachtruimtes en houden wij daar waar mogelijk 1,5 meter afstand (hier zijn ook onze wachtruimtes op aangepast). Het gebruik van een mondkapje is noodzakelijk bij zowel onze medewerkers als de cliënten die wij ontvangen.

Heeft u een afspraak bij ons maar heeft u één of meer corona-gerelateerde klachten zoals verkoudheidsklachten, benauwdheid, hoesten of koorts? Neem dan contact met ons op om uw afspraak te verplaatsen naar een ander moment. 

Ook voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Maatregelen om verspreiding te voorkomen 

  • Was vaak je handen met water en zeep (zie video hieronder), daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
    (bron: www.rivm.nl)

Handen wassen

12 april 2020 – Vanuit het RIVM wordt duidelijk aangegeven welke maatregelen men zelf kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. En u heeft het ongetwijfeld al veel gelezen, toch ook hier nogmaals wat u zelf kan doen: regelmatig handen wassen, niezen/hoesten in elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en geen handen schudden. Voor meer informatie en adviezen verwijzen wij u graag naar de RIVM, bezoek hier de website van het RIVM.